Skip to main content

Tafelreserveringsformulier

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Tafelreservering Fundraising diner Stichting Kruimeltje

Zaterdag 13 mei 2017 Familiekerk Rotterdam

  • Ja, ik reserveer hierbij een tafel voor 10 personen voor het Fundraising diner van Stichting Kruimeltje, dat zal worden gehouden op zaterdag 13 mei 2017 in de Familiekerk aan de Nootdorpstraat 4 te Rotterdam. De  bijdrage voor een tafel à 10 personen bedraagt € 3.000,00.
  • Ja, ik reserveer hierbij ….. *losse couverts à € 300,00 voor bovenvermeld Fundraising diner.

U kunt dit bedrag overmaken op het bankrekeningnummer van Stichting Kruimeltje
IBAN NL 76 TRIO 0338494235 onder vermelding van uw naam en Feestelijk diner 13 mei.  Mocht u al een donatie willen doen voor de inrichting van één van de kindvriendelijke ruimtes of voor een item uit het bonnenboekje, wilt u dat dan bij de overschrijving als omschrijving vermelden. Met uw eventuele extra donatie speelt u direct ook al mee voor één van de mooie prijzen van de loterij.

Na ontvangst van zowel de aanmelding als de betaling ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarbij een uitnodiging, die u aan uw gasten kunt doen toekomen. Dit is voor uw gasten  tevens het toegangsbewijs voor de avond.

Gelieve de gevraagde gegevens hieronder compleet in te vullen. U kunt dit formulier vervolgens invullen, opslaan en graag terugmailen naar info@stichtingkruimeltje.nl. Op de site van Stichting kruimeltje (http://www.stichtingkruimeltje.nl) kunt u dit formulier direct digitaal invullen en verzenden.

[/fusion_text][fusion_text]

    [/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]